Kövess minket!
  
     

A hűtőkamrákról

A hűtőkamrákról
2014, június 3.

Hűtőkamra segítségével sikeresen nézhet szembe a kihívással, amit az élelmiszerek, vagy más különleges termékek hűtésének, és megfelelő hőmérsékleten tartásának problémája jelent. Míg a gyümölcsök enyhe hűtést és magas páratartalmat igényelnek, addig a minőségi boroknak alacsony páratartalomra van szükségük a zamatuk megőrzéséhez.

Elsődleges feladat a hűtőkamra kialakításának meghatározása az alábbi szempontok alapján:

  • kívánt hűtési-, és tárolási hőmérséklet
  • a hűteni kívánt termékek súlya, térfogata
  • az áru mozgatásának gyakorisága
  • a termékek csomagolási módja
  • a hűtőkamra helyének körülményei (napsugárzás, tájolás, elektromos hálózat, megközelíthetőség)

A kiválasztott hűtőkamra segítségével optimalizált energiafogyasztás mellett, maradéktalan higiéniai körülmények között tárolhatóak a termékek. Kialakításuknál figyelembe veszik a lehető legnagyobb hőszigetelő képességet, és az igényes megjelenést egyaránt. A hűtőkamrák működése automatikus, az aktuális állapotukról digitális kijelző segítségével lehet tájékozódni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
háztartásifagyasztószekrény2
Praktikus fagyasztószekrények a háztartásban

A háztartási fagyasztószekrények mára minden háztartásban megtalálhatóak és széles palettáról vásárolhatnak az érdeklődők. Az élelmiszerek fagyasztásának fokát mi magunk állíthatjuk...

Close