Kövess minket!
  
     

Akik termelnek, tudják, miért fontos!

Akik termelnek, tudják, miért fontos!
2014, június 3.

Rengeteg család még mindig magának termeli meg az zöldséget és a gyümölcsöt: kertjükben számos gyümölcsfa áll, amikor megérkezett a tavasz, akkor pedig a szántás után kezdetét veheti a veteményezés!

Többnyire paradicsomot, paprikát, uborkát, salátát, karfiolt, sárgarépát, hagymaféléket, spenótot, burgonyát, cukkinit, retket szokás ültetni a kertbe, de van, akik még veteményeznek kukoricát, vagy sütnivaló tököt is, esetleg babot, borsót.

Amikor elérkezik a betakarítás időszaka, bizony minden eltűnik a tágas fagyasztószekrényben, steril zacskókba csomagolva, hogy télen is hazait ehessenek a család tagjai. Nincs is annál jobb, amikor kiemelünk a fagyasztószekrényünkből egy tasak jeges cseresznyét, és míg kint esik a hó, mi vígan ehetjük az egyik legfinomabb tavaszi gyümölcsöt, persze nem ugyanolyan, mint frissen a fáról.

Amennyiben Ön is szívesen fogyaszt saját kertjéből zöldségeket és gyümölcsöket az év bármely hónapjában, és nem tudja miben tárolni megtermelt élelmiszereit, nézzen körbe a gyártók kínálatán, biztosan talál magának megfelelő fagyasztószekrényt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyebfagyasztoszekrenyek2
Fagyasztószekrények felhasználása a laboratóriumokban

Akik veszélyes anyagokkal, vírusokkal kísérleteznek, esetleg előállítják őket, tisztában vannak vele, mennyire fontos a szakszerű hűtésük, tárolásuk, ugyanis egy nem...

Close