Kövess minket!
  
     

Az ipari fagyasztószekrények típusai és rendeltetései

Az ipari fagyasztószekrények típusai és rendeltetései
2014, június 3.

Aki ipari fagyasztószekrényt szeretne vásárolni, igen nagy választékból szemezgethet, ezért nem szabad elhamarkodni döntésünket, ha esetleg mi is szeretnénk beszerezni egyet és készek vagyunk megvásárolni egy terméket.

Természetesen választásunk attól is függ, hogy hová is szeretnénk elhelyezni, mert más és más fajta szekrények kaphatóak különböző rendeltetésű területekre.

A szupermarketekbe és egyéb önkiszolgáló élelmiszerboltokba általában nagyméretű, panoráma hajlított- vagy egyenes üvegű szekrényeket szoktak elhelyezni. Ezekbe igen sok áru belefér, így ha például csomagolt hasábburgonyát, pizzákat vagy hústermékeket szeretnénk árusítani, erre a célra tökéletesen megfelel ez a fajta fagyasztószekrény.

Pékipari, cukrászati és fagylaltra alkalmas tárolók azonban sokkal kisebb méretűek, így nincs szükség nagy helyigényre. Egyes termékek teljesen rozsdamentesek, fűtött ajtószigeteléssel, valamint automata leolvasztással is rendelkeznek.

Említhetnénk továbbá a nagyméretű, étteremláncokba is megvásárolható fagyasztószekrényeket, valamint a nagy konyhákba alkalmas fagyasztó pultokat.

Minden esetben a terület, az áru mennyiségének és igényeinek megfelelő fagyasztószekrényt érdemes választani.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
huto˜kamra2
Személyre szabott és biztonságos

A hűtés precizitást igényel, ennek megfelelően a legtöbb hűtőépítő vállalkozás egyedi igények alapján építi a hűtőkamrákat. A poliuretán hab szendvicspanelek...

Close