Kövess minket!
  
     

Fagyasztószekrények felhasználása a laboratóriumokban

Fagyasztószekrények felhasználása a laboratóriumokban
2014, június 3.

Akik veszélyes anyagokkal, vírusokkal kísérleteznek, esetleg előállítják őket, tisztában vannak vele, mennyire fontos a szakszerű hűtésük, tárolásuk, ugyanis egy nem megfelelő hőmérsékleten tartott veszélyes anyag állapotának romlása beláthatatlan következményekkel járhat.

Előfordul, hogy egy régészeti leletet fagyasztanak le, esetleg tárolnak fagyasztószekrényekben, mivel az oxidáció miatt könnyen elporladhatnak a tasakokban, ezért fontos hűtve tárolni őket, hiszen senki sem szeretné, hogy a nem megfelelő tárolás miatt megsemmisüljön egy fontos adat, ami akár évezredekkel ez előttről maradt fent az utókor számára.

Vannak már olyan fagyasztószekrények is, melyeket kifejezetten a laboratórium berendezéséhez tudnak ajánlani, szépen beleilleszkedik az asztal, vagy akármelyik bútor kialakításába. Ezek a fagyasztószekrények foka mindig elől, nagy számokkal láthatók, és hangjelzést is adnak, ha valami gond – például hőmérséklet csökkenés, vagy növekvés – alakulna ki.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyebfagyasztoszekrenyek1
Húsipari hűtés

Azokon a területeken, ahol élelmiszerrel foglalkoznak, mint például a húsiparban, egyértelműen szükség van a szakszerű tárolásra, hűtésre, fagyasztásra, tisztaságra. Mivel...

Close