Kövess minket!
  
     

Húsipari hűtés

Húsipari hűtés
2014, június 3.

Azokon a területeken, ahol élelmiszerrel foglalkoznak, mint például a húsiparban, egyértelműen szükség van a szakszerű tárolásra, hűtésre, fagyasztásra, tisztaságra. Mivel minden kereskedőnek és feldolgozónak is a minőség és a frissesség a legfontosabb szempont, így nem hagyhatnak egyetlen terméket sem felügyelet nélkül.

Egy húsüzemben minden helyiségében, mint a készáru raktárak, alapanyag raktár, pácoló, gyártásközi hűtő, daraboló, vagy csomagoló, előhűtő, vagy akár a hulladék raktár, minden helyen szükség van a megfelelő hűtésre, hiszen az a húsok romlásához vezethet.

Nagyon fontos, hogy a már elkészített hústermékek, mint például a szalámi, a kolbász vagy a hurka, merőben más tárolási igényekkel rendelkeznek, mint még fel nem dolgozott társaik.

Előzzük meg húsipari üzemünkben a gondokat, lássuk el a helyiségeket kiválóan működő hűtőkkel, fagyasztószekrényekkel, és az előírásnak megfelelően ellenőriztessük szakemberekkel!

Ne feledje, a minőség elsődleges fontossággal bír, tárolja megfelelően a húsokat is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube