Kövess minket!
  
     

Praktikus fagyasztószekrények a háztartásban

Praktikus fagyasztószekrények a háztartásban
2014, június 3.

A háztartási fagyasztószekrények mára minden háztartásban megtalálhatóak és széles palettáról vásárolhatnak az érdeklődők.

Az élelmiszerek fagyasztásának fokát mi magunk állíthatjuk be, de általában minimum -17 Celsius fokra szokták lehűteni a termékeket. A legtöbb háztartási fagyasztó -23 és -18 fok között tartható fenn, bár egyes fagyasztó egységek elérik a -35 fokot is.

A hazai hűtőszekrénytermékekben is találhatunk már külön rekeszeket, ami fagyasztási célt szolgálnak, általában a hűtők polcainak legtetejére szokták helyezni. Míg Magyarországon általában vízszintes fagyasztószekrényeket lehet vásárolni a gyártó cégektől, addig külföldön – főként Amerikában – a függőleges változatok kaphatóak. Sok modern gyártmánynál már jégadagolót is építenek az ajtókba, sőt egyes esetekben síkképernyős televíziók is megtalálhatóak, ám az ilyen fagyasztószekrények megvásárolásához igencsak a zsebünkbe kell nyúlnunk. Manapság elterjedtek a kisebb, praktikus hűtőládák is.

Akárcsak az ipari fagyasztószekrényeknél, a háztartási fagyasztóknál is kedvünkre válogathatunk a termékek között és megtalálhatjuk azt, ami a legjobban illik otthonunkba.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
haztartasifagyasztoszekreny1
Akik termelnek, tudják, miért fontos!

Rengeteg család még mindig magának termeli meg az zöldséget és a gyümölcsöt: kertjükben számos gyümölcsfa áll, amikor megérkezett a tavasz,...

Close