Kövess minket!
  
     

Személyre szabott és biztonságos

Személyre szabott és biztonságos
2014, június 3.

A hűtés precizitást igényel, ennek megfelelően a legtöbb hűtőépítő vállalkozás egyedi igények alapján építi a hűtőkamrákat. A poliuretán hab szendvicspanelek segítségével igényre szabott kialakítású és méretű hűtőkamrák építhetőek, melyek megfelelő környezetet nyújtanak a hűteni kívánt termékeknek.

Költséghatékony megoldásképp a kamrák ipari hőszigetelő panelekből épülnek. A panelek találkozásánál használt íves PVC elemek biztosítják a hűtőkamra megfelelő higiéniai szinten tartását. A normál hűtőkamrák 0 és 5 fok között tartják a termékeket, így a padozatszigetelés elhagyható, ellenben a mélyhűtő kamrák -18 és -20 fokos hőmérsékletéhez feltétlenül szükségesek.

A hűtőkamrák ajánlott színe a por-szórt fehér, ugyanis ez maradéktalanul megfelel a HACCP követelményeknek, valamint a szakhatósági előírásoknak. Mind a normál hűtők, mind a mélyhűtők esetében lehetőség van összeépítésre, hiszen a kombinálás lehetősége elengedhetetlen a teljes körű igénykiszolgálás érdekében.

A hűtőajtók mérete is a megrendelő igényeihez igazítható, azonban minden ajtó a biztonsági követelményeknek megfelelően zárt állapotban is nyitható belülről, ezzel elkerülve a személyi sérülés lehetőségét.

A hűtőkamrák különböző méretekben és színekben is megtalálhatóak.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
huto˜kamra1
A hűtőkamrákról

Hűtőkamra segítségével sikeresen nézhet szembe a kihívással, amit az élelmiszerek, vagy más különleges termékek hűtésének, és megfelelő hőmérsékleten tartásának problémája...

Close